06 2345 6283

Vervolgcursus 1 en 2

De vervolgcursus 1 is speciaal voor honden die de puppycursus of de basiscursus hebben afgerond. Het doel van deze cursus is om op een leuke en ontspannen manier met je hond bezig te blijven.
De cursus is een combinatie van speuren (het uitwerken van een menselijke spoor) en het op een stressvrije en vrolijke manier aanleren van gevorderde gehoorzaamheidsoefeningen, zoals bijvoorbeeld blijven liggen of in de mand sturen.

De vervolgcursus 2 is een vervolg van vervolgcursus 1 met oefeningen als vooruitsturen, apporteren, los vast, af liggen op afstand, blijven liggen en uitzicht zijn en nog veel meer leuke oefeningen en drie lessen speuren. Waarbij de sporen moeilijker worden met meer uitdagingen.

Blijf communiceren met je hond

Dankzij de vele gevarieerde oefeningen wordt de band met je hond versterkt en kunnen problemen worden voorkomen. Deze cursussen bestaat uit drie lessen speuren en vijf lessen gehoorzaamheidstraining en een aantal onlinelessen. De lessen zijn afwisselend en leuk voor zowel hond als baas. Tijdens deze cursus zal weer gebruik worden gemaakt van de positieve trainingsmethode en de hondentaal (kalmerende signalen).

Speurcursus

Iedere hond kan speuren! In een vijftal lessen leer je de basis van het speuren met je hond. Speuren is een leuke en boeiende activiteit voor zowel hond als eigenaar. De hond maakt gebruik van zijn meest natuurlijke talent, namelijk zijn neus, om vermiste zaken op te sporen. Dit geldt voor ieder ras! Al na één les kan hij diverse spoortjes uitwerken.

Speuren bevordert het zelfvertrouwen en concentratievermogen van je hond. Onzekere honden worden zekerder en drukke honden worden rustig. Speuren is daarom leuk voor iedere hond!

Speuren wordt de gehele week gegeven en in onderling overleg.
Voor meer informatie neem je een kijkje in onze agenda.