06 2345 6283

Opvoeden is communiceren

Wij geloven in communicerend opvoeden met je hond! Plezier hebben samen met je hond en begrijpen wat je hond nodig heeft om zich goed te voelen, zal ervoor zorgen dat jullie een goede relatie krijgen!

Daarom staat de hondentaal (kalmerende signalen), de hond en zijn gedrag en de daaronder liggende emotie centraal tijdens alle trainingen. Zo zul je gaan begrijpen waarom je hond bepaald gedrag vertoont en wat je daaraan kunt doen. Je leert je hond op een conflictvrije manier op te voeden.

Problemen hebben een oorzaak

Veel probleemgedrag van honden vindt zijn oorzaak in stress, over-stimulatie, verveling, angst en/of zich niet goed voelen. Door hier inzicht in te krijgen, kunnen veel problemen voorkomen worden. Er wordt op een ontspannen manier les gegeven met aandacht voor de eigenaar/hond combinatie. Hondenwelzijn en natuurlijk hondengedrag staan centraal tijdens alles lessen. De lessen zijn afwisselend, rustig en gevarieerd, dus nooit hetzelfde.

Flexibel in lesgeven

Want geen hond (en zijn evt. probleem) is hetzelfde. Daarom kunnen onze lessen ook aan huis worden gegeven!  Op de agendapagina kun je een kijkje nemen wanneer de nieuwe cursussen weer van start gaan en ook waar je kunt instromen!

Heb je vragen over onze cursussen en aanvullende mogelijkheden, neem gerust contact met me op;  via mail, WhatsApp of gewoon even bellen met 06-23456283