06 2345 6283

Agenda / Tarieven

Flexibiliteit, Privé en Instromen … naar behoefte van jou en je beestje!

Zo gaan wij ermee om, want behoefte aan een hondencursus is afhankelijk van diverse situaties. Wanneer is je puppy er klaar voor, krijgt het gedrag van je hond behoefte aan wat meer uitdagingen of een privéles, wil je samen met hem wat actiever worden of je band met hem verbeteren? Daar hangt allemaal geen startdatum aan, toch?  Daarom hanteren wij een zo flexibel mogelijke agenda, waarbij Instromen een belangrijke factor is. Een privé introductie les is dan ook een mogelijkheid, afhankelijk van jou en je hond natuurlijk.

Samen vinden we de optimale agenda … of wil je Privéles?

Hieronder zie je een overzicht van onze cursussen, met een eventuele startdatum erbij. En zoals gezegd kun je ook instromen, neem gewoon contact met mij op, dan komen we er samen wel uit, zeker weten!! Dat kun je doen door een mail te sturen naar info@dogcollege.nl of je vult het contactformulier in, dan heb ik de gegevens alvast en neem ik contact met je op. Maar ja, je kunt me ook gewoon bellen, hoor … met 06-23456283. En privéles heeft uiteraard geen startagenda, dat bepalen we samen.

Puppy/basiscursussen

De volgende startdata voor deze leerzame hond/baasje lessen zijn: 

Zaterdag 16 maart en zondag 17 Maart om 10.00.

Zaterdag 30 Maart om 11.00.

Zaterdag 11 Mei om 10.00 en zondag 12 Mei om 10.00.

Zaterdag 25 Mei om 11.00.

Allen met startlocatie Henri Dunantpark in Eindhoven.
Let op; instromen is ook altijd mogelijk met je puppy!

Vervolgcursus 1 en 2 (met Speuren)

Instroomgroepen op:
Zondag, start om 11.00 uur met o.a. als uitgangspunten Gehoorzaamheid; naast zitten, wandelen zonder trekken en volgen, voorzitten en hier komen aan de voet, af met afstand en tijd, staan, plaats sturen, wachten en drie lessen speuren. Met drie onlinelessen.

Vervolgcursus 2:
Zondag om 11.30 verdere gehoorzaamheid met vooruitsturen en op afstand laten liggen bij pion, apporteren, strak naast lopen en los volgen, los vast apport, zit en wacht en apport verstoppen en op commando laten zoeken en brengen, voorlangse wissel en drie lessen speuren. Met drie onlinelessen.

Speurcursus

Omdat de groepen met het speuren wat kleiner (max. 2 honden) en dus effectiever zijn hebben we wekelijks diverse groepjes beschikbaar voor het Speuren. Zoals gezegd, neem even contact met me op, komen we er samen wel uit! Privélessen en lessen voor twee/drie personen(vrienden) behoort ook tot de mogelijkheden. Prijs hiervoor op aanvraag. De lessen duren niet heel lang, want speuren vraagt heel veel energie van je hond!

Proefles Speuren!
Tijdens een proefles kan je kennismaken met het Speuren van je hond. De beginselen van het speuren worden je uitgelegd en je hond gaat een aantal spoortjes uitlopen. De kosten van deze proefles zijn 20 euro. Voor informatie gewoon even bellen, hè!

Tarieven

Privéles (bijvoorbeeld voor Wandelen zonder trekken, Speuren, Hersenspelletjes)

€ 55,– per les
Excl. reiskosten

Privécursus 5 lessen
(Puppy, basis, traject gedragstherapie)

€ 250,- per 5 lessen
Excl. reiskosten

Groepslessen Puppy/basis

€ 159,– per 8 groepslessen
(met een speurles en loslooples) en 4 onlinelessen

Vervolg groepslessen Puppy/basis

€ 159,- per 
5 groepslessen(gehoorzaamheid),
3 speurlessen en 3 onlinelessen.

Speuren vijf lessen per twee honden

Speuren individueel

 

€ 150,– per 5 lessen

€ 250,– per 5 lessen

Consult Gedragsproblematiek

 

€ 125,- per consult
Excl. reiskosten

€ 75,- per vervolgconsult
Excl. reiskosten