06 2345 6283

Puppycursus

Je wilt je puppy graag een goede basis meegeven, zodat hij zich kan ontwikkelen tot een hond die met zelfvertrouwen in het leven staat. Dat is dan ook ons doel van de puppycursus. De nadruk ligt op natuurlijk hondengedrag, stressherkenning en dierenwelzijn. Daarnaast worden op een leuke manier de basisoefeningen aangeleerd zodat jij je hond goed kunt begeleiden in het dagelijkse leven.

Onderwerpen die aan bod komen zijn stress bij honden, overprikkeling, wandelen zonder trekken, losloopoefeningen, socialisatie, basisoefeningen en nog veel meer. De lessen zijn informatief, leuk en afwisselend! Mocht je niet kunnen op de tijdstippen wanneer de groepscursus wordt gegeven kan deze cursus ook privé aan huis worden gegeven. Voor de privétrainingen kan je direct contact met mij (Marilyn) opnemen via 06-23456283

Breed georiënteerde lessen

De lessen zijn informatief en leerzaam, waardoor jij je puppy kan opvoeden volgens de laatste nieuwe inzichten op hond en gedrag. Tijdens de cursus is er persoonlijke aandacht voor de combinatie hond-eigenaar. Er is dan ook ruimte voor vragen en de les wordt zoveel mogelijk op maat gegeven. En uiteraard mogen gezinsleden ook meekomen, zodat ook zij kunnen leren om goed om te gaan met jullie hond.

Er wordt inzicht gegeven in hondentaal, goede socialisatie, stress bij honden en er worden ook oefeningen uitgevoerd zoals wandelen zonder trekken, af liggen, ‘Hierkomen’ en loslopen. Als je ingeschreven bent krijg je van ons een overzicht van je wat je mee moet nemen naar de ‘klas’

Een overzichtje van wat we ze o.a. gaan leren:

—  Rustig aan de lijn lopen
—  Socialiseren
—  Zindelijk worden
—  Ongewenst gedrag afleren
—  Omgang met vreemden
—  Zit, Lig en Hierkomen
—  En uiteraard ook
     evt. persoonlijke problemen van je puppy

Het resultaat van de cursus is dat je je puppy beter zult begrijpen en hem op een positieve manier gaat begeleiden naar een evenwichtige, volwassen hond. Deze cursus wordt op verschillende locaties gegeven, zodat je pup gewend raakt aan de verschillende omgevingsgeluiden en prikkels. Alle rassen zijn welkom!